sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Just business.

Terve kaikille! Nyt taas lyhyehkön tauon jälkeen on luvassa leffa-arvostelu (tai mun mielipide tästä leffasta)
Anyways.. Nyt puhutaan leffasta, joka oli DVD julkaisupäivänä myydyimpiä leffoja Britanniassa.
Nimittäin SEVERANCE (2006)

Palisade Defencen kovimmat myyntitykit palkitaan ahkerasta työstä viikonloppuretkellä Itä-Euroopan metsiin.
Mutta matka sinne ei suju suunnitelmien mukaisesti, nimittäin joku ilkimys on kaatanut puun kulkureitille eikä ryhmällä ole muita vaihtoehtoja kun palata takaisin luksushotelliinsa, tai hylätä bussi ja patikoida synkän metsätien läpi "luksusmajaansa" (he patikoivat)
Pitkähkön kävelyreissun jälkeen he kohtaavat ikävän näköisen rakennuksen puiden pimennossa ja ryhmän johtaja päättelee että se on se "luksusmaja" jossa heidän on tarkoitus viettää tiiminrakennusviikonloppu.
Kaikkea hauskaa ohjelmaa on siis luvassa: Palvereita, piiraita, ilkeän näköisiä miehiä metsän hämärissä, kuulasotaa..
Kaikki ei kuitenkaan (taaskaan) suju suunnitelmien mukaan. Puskajussit osoittautuvat vihaisiksi aktivisteiksi, joilla on murhanhimoiset suunnitelmat Palisade Defencen henkilökunnalle.



Tähän asti kaikki brittikauhuleffat mitä oon nähny on ollu erittäin hyviä. Vaikka suuressa osassa ne taipuu komedian puolelle, mut mikä vika on nauramisessa kun porukkaa pistetään palasiksi ja koomisella tavalla. Omasta mielestä tämä pätkä oli samalla viihdyttävä ja myös jännittävä. Kaikki jännitys ja kireä tunnelma hahmojen välillä on hyvin toteutettu ja kiitos siitä tosi hyvälle näyttelijäsuoritukselle.
Pienestä budjetista huolimatta tämä elokuva antaa katsojille hyvin toteutettuja gore-efektejä ja tottakai myös tiukkaa ammuskeluäksöniä. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä brittikauhukomedialeffaa. Saatte siitä hyvät naurut ja hyvän fiiliksen heti kun lopputekstit alkaa. Ette tule pettymään.








Tämän leffan on ohjannut Chritopher Smith ja päähenkilöinä näyttelevät Danny Dyer, Laura Harris, Tim Mcinnerny, Toby Stephens, Claudie Blackley, Andy Nyman ja Babou Ceesay

Tähä loppuun vielä traileri ja ens viikolla on luvassa eka osa sarjasta, jota tykkään kutsua TRILOGIAPUTKEKSI. Ja mitä silloin on luvassa.. sen saa selville ensi viikolla.
Heippa ja moippa.
PS. Kommentit on yhä tervetulleita.

Traileri: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti