maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ja taas yksi naamaria käyttävä sarjamurhaaja!

En nyt sitä tarkoita et tämä olisi taas niitä turhia Wannabe-Friday The 13th leffoja. Uusinta uutta on ja aika odottamattoman hyvä leffa, vaikka siinä ei ollu äärimmäisen graafisia tappokohtauksia, mitä on tottunut näkemään esimerkiksi Friday The 13th, Bay Of Blood, yms. leffoissa.
Oli täs kyl iha kiittevävästi hyvän näköisiä efektejä (joista yks näytettiin turvakameran rosoisella kuvalla, jättäen mielikuvitukselle tilaa. Leffassa oli jännitystä kasvattava alku, ahdistava ilmapiiri, paikka josta ei pääse pois (lukittu viinakauppa) ja myös miellyttävää huumoria. Henkilöiden vähäinen määrä helpottaa samaistumaan heihin melko lyhyessä ajassa.

Totta puhuen, en odottanu tästä leffasta kovin paljoo ja silti yllätyin mite nykyäänki osataan tehä tosi laadukas ja mukaansatempaava slasher leffa. Hyvin onnistunut kunnianosoitus kasarislasherklassikoille.:)
Tämä leffa on Cornered!


Telkut ja radiot pursuavat juttua sarjamurhaajasta, joka liikkuu paikallisissa pikkupuodeissa murhaten henkilökuntaa nerokkailla tavoilla ja hänen päästä on luvattu $50.000 palkkio. Muuan viinakaupan omistaja päättää pitää kavereiden kesken pokeri-illan, mutta ensin on selviydyttävä erittäin kiireisestä illasta. Puotipuksun hermoja kutkuttaavat pornolinjoilla esiintyvä jäätelörohmu, myymälävarkaat, erittäin pahaa huumeriippuvuutta poteva kassapoika, aikaansaamaton donitseja ahmiva myyntiapulainen, ärsyttävä tavarantoimittaja ja rikkonainen lasiovi. Kaiken kaaoksen keskellä värikkäät ystävykset miettivät palkkiota kuolaten, että miten tappaisivat tämän sarjamurhaajan jos he saavat sen vangittua itse.
Mutta eivätpä osaa aavistaa että joku hyllyjen pimeydessä suunnittelee kääntävänsä pokerinpelaajien ideat heitä vastaan. Luvassa on siis hyvin jännä peli-ilta.

Elokuva on siis valmistunut vuonna 2010 ja sen on ohjannut  Daniel Daze ja kärkikolmikossa näyttelevät Steve Guttenberg, James Duval ja Elizabeth Nicole.

Ulkomuistista naputtelin juonta tuohon joka antaa luultavasti sellaisen kuvan et aika mieleenpainuva leffa on siis kyseessä. Suosittelen.

Sittempä tähän loppuun vielä traileri.



Illanjatkoja kaikille.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti